JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore redovitim studentima sa područja Općine Rovišće za akademsku godinu 2022.-2023.
17. 10. 2022

Obavještavamo sve redovite studente fakulteta i visokih škola da Općina Rovišće kao i svake godine iz općinskog proračuna dodjeljuje jednokratnu i bespovratnu novčanu pomoć!

Pozivaju se redoviti studenti upisani u akademsku godinu 2022./2023. na fakultetima i visokim školama koji imaju prebivalište na području Općine Rovišće da podnesu prijavu. Prijave se dostavljaju u roku 15 dana od objave ovog javnog poziva odnosno najkasnije do 31. listopada 2022. godine.

Prijava sa traženom dokumentacijom može se dostaviti pismenim putem u Jedinstveni upravni odjel Općine Rovišće ili popunjavanjem online obrasca na službenoj web stranici Općine Rovišće.

Sve informacije o uvjetima kao i obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Općine Rovišće u dokumentu : http://opcina-rovisce.hr/obrasci-zahtjevi/rovisce/prijava-na-javni-poziv-za-dodjelu-jednokratne-financijske-potpore-studentima

 
 
  Vijesti - Sve
Rekonstrukcija prizemlja zgrade Društvenog doma Rovišće
 
 
Središnji državni ured za šport
Izjava o pristupačnosti
DA - ŽELIM POSAO