Osigurani kompleti bilježnica za osnovnoškolce
06. 09. 2018

Još jedna školska godina je pred učenicima, učiteljima i roditeljima. Vjerujemo da su je  učenici dočekali s radošću jer je pred njima, nakon ljetnog odmora od svakodnevnih školskih obaveza, ponovni susret sa školskim prijateljima i učiteljima.  Povodom početka nove školske godine, Općina Rovišće je i ove godine osigurala komplete bilježnica i osnovnog školskog pribora (olovke, gumica, šiljilo) za sve učenike osnovne škole od 1. do 8. razreda s područja naše općine. Nadamo se da smo roditeljima barem u maloj mjeri olakšali financijske izdatke koje iziskuje svaki početak školske godine, a djecu razveselili izgledom bilježnica. Bilježnice krase likovni radovi učenika Osnovne škole Rovišće zbog čega se nadamo da će se izgled istih posebno svidjeti učenicima. Načelnik Slavko Prišćan je pozdravio učenike na svečanom početku školske godine u Osnovnoj školi Rovišće i poželio im uspješnu školsku godinu. Istaknuo je kako je ponosan što će učenici kako matične škole u Rovišću, tako i područnih škola u Predavcu i Kraljevcu uskoro imati ljepše, uređenije prostore u kojima će stjecati znanje zahvaljujući županijskim projektima kompletne energetske obnove istih. U Općini se nastoji što više omogućiti učenicima da njihov boravak u školskim klupama bude što ljepši i ugodniji, pa osim ovih kompleta bilježnica, pomaže oko održavanja školskih igrališta i okoliša oko škola, pomaže rad učeničke zadruge, sufinancira razne izlete i edukacije i dr.

Još jednom svim učenicima želimo uspješnu školsku godinu punu odličnih ocjena i sklopljenih novih prijateljstava, a roditeljima želimo što manje brige i što više sretnih trenutaka uz vaše školarce!

Napomena: učenici iz Prekobrda i Domankuša (OŠ Mirka Pereša, Kapela i PŠ Zrinski Topolovac) će svoje komplete bilježnica dobiti tijekom vikenda na svoje kućne adrese.

 
 
  Vijesti - Sve
Rekonstrukcija prizemlja zgrade Društvenog doma Rovišće
 
 
Središnji državni ured za šport
Izjava o pristupačnosti
DA - ŽELIM POSAO