PRIJAVA NA JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore redovitim studentima sa područja Općine Rovišće za akademsku godinu 2020. / 2021.
25. 09. 2020

Obavještavamo sve redovite studente fakulteta i visokih škola da Općina Rovišće iz općinskog proračuna  dodjeljuje jednokratnu i bespovratnu novčanu pomoć.

Pozivaju se redoviti studenti upisani u akademsku godinu 2020./2021. na fakultetima i visokim školama  koji imaju prebivalište na području Općine Rovišće da podnesu prijavu.

Prijave se dostavljaju najkasnije u roku 30 dana od objave ovog javnog poziva odnosno najkasnije do 24. listopada 2020. godine.

Prijava sa traženom dokumentacijom može se dostaviti pismenim putem u Jedinstveni upravni odjel Općine Rovišće ili popunjavanjem online obrasca na službenoj web stranici Općine Rovišće. http://opcina-rovisce.hr/obrasci-zahtjevi/rovisce/prijava-na-javni-poziv-za-dodjelu-jednokratne-financijske-potpore-studentima

Sve informacije o uvjetima kao i obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Općine Rovišće u dokumentu „Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore studentima sa područja Općine Rovišće za akademsku godinu 2020./2021.“ http://opcina-rovisce.hr/images/uploads/315/javni_poziv_za_dodjelu_jednokratne_financijske_potpore_redovitim_studentima_2020-2021.pdf

 
 
  Vijesti - Sve