JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore studentima sa područja Općine Rovišće za akademsku godinu 2019./ 2020.
29. 11. 2019

Obavještavamo sve redovite studente fakulteta i visokih škola da Općina Rovišće iz općinskog proračuna  dodjeljuje jednokratnu i bespovratnu novčanu pomoć.

Pozivaju se redoviti studenti upisani u akademsku godinu 2019./2020. na fakultetima i visokim školama  koji imaju prebivalište na području Općine Rovišće da podnesu prijavu.

Prijave se dostavljaju najkasnije u roku 15 dana od objave ovog javnog poziva odnosno najkasnije do 13. prosinca 2019. godine.

Prijava sa traženom dokumentacijom može se dostaviti pismenim putem u Jedinstveni upravni odjel Općine Rovišće ili popunjavanjem online obrasca na službenoj web stranici Općine Rovišće. http://opcina-rovisce.hr/obrasci-zahtjevi/rovisce/prijava-na-javni-poziv-za-dodjelu-jednokratne-financijske-potpore-studentima  

Sve informacije o uvjetima kao i obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Općine Rovišće u dokumentu „Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore studentima sa područja Općine Rovišće za akademsku godinu 2019./2020.“ http://opcina-rovisce.hr/images/uploads/315/javni_poziv_za_dodjelu_jednokratne_financijske_potpore_redovitim_studentima_s_podrucja_or_za_akademsku_godinu_2019-2020.pdf 

 
 
  Vijesti - Sve
Rekonstrukcija prizemlja zgrade Društvenog doma Rovišće
 
 
Središnji državni ured za šport
Izjava o pristupačnosti
DA - ŽELIM POSAO